Prijatelji trdijo: Brad in Jen sta spet par!

Prijatelji trdijo: Brad in Jen sta spet par! (foto: Profimedia) Profimedia
27. 1. 2020

Nekdanja zakonca, Jennifer Aniston in Brad Pitt naj bi bila spet par, poroča Mirror.

Po trditvah omenjenega medija so njuni najbližji prijatelji dejali, da skušata obnoviti stari odnos. Pravijo, da sta bila najmanj petkrat na zmenku, preden sta se srečala na rdeči preprogi na podelitvi nagrad ter izzvala navdušenje.

jennifer aniston, brad pitt

Prijatelj lepe Jen je dejal, da misli, da ga ona ni nikoli nehala ljubiti, čeprav ji je zlomil srce, ko jo je zapustil zaradi Angeline Jolie. "Potrebovala je veliko časa, a vse mu je odpustila. To je glavni korak, če hočete iti naprej," pravi njen prijatelj.

Enako trdijo tudi Bradovi prijatelji. Njegov sodelavec s filma je dejal, da govori edino o Jennifer. "Obnovila sta romanso, tako srečna ju nisem videl že vrsto let."

A glavna akterja zgodbe se še nista oglasila. Ko so Brada novinarji vprašali, če mu bo Jennifer delala družbo na podelitvi oskarjev, se je le nasmejal in nekoliko zardel. Dejal pa je, da nima spremljevalke.

Seveda bo svoje - tako kot vedno - pokazal čas. Marsikdo pa upa, da govorice niso iz trte izvite, saj sta v Hollywoodu svoje čase veljala za zelo priljubljen par.

Priporočamo