Prijateljica princese Diane povedala, da se bosta princ Harry in Meghan Markle čez tri leta ločila

Prijateljica princese Diane povedala, da se bosta princ Harry in Meghan Markle čez tri leta ločila (foto: Profimedia) Profimedia
9. 10. 2018

Je mogoče, da bosta princ Harry in Meghan Markle že kmalu odšla vsak svojo pot v življenju? 

Prijateljica pokojne princese Diane, Simone Simmons, ki ima tudi jasnovidne sposobnosti, je napovedala, da se bosta princ Harry in Meghan Markle že kmalu ločila.

Britanski The Sun tako poroča, da se bosta po napovedih Simmonsove, Mehgan in Harry že po treh letih razšla. "Ne želim si, da bi bil razočaran, a Harry ne bo spoznal samega sebe, ko se bo to zgodilo. Zaljubljen je do ušes in je povsem enak kot je bila princesa Diana, nežen in zelo občutljiv," je dejala Simmonsova.

To pa še ni vse, kar je za The Sun povedala o slavnem paru. "Mislim, da je Meghan že noseča, nekaj se vidi na njenem obrazu," je razkrila.

Jasnovidka pa za vse težave krivi družino Meghan Markle, ki se ji zdi izjemno problematična. "Poglejte si, kakšni sta bili njeni zadnji dve vezi, nista trajali več kot dve leti in tudi zdaj bo podobno," je bila odločna in ob tem dejala, da je le malo katera družina tako zelo razdvojena kot je družina britanske vojvodinje.

Priporočamo