Monaški princ Albert brez soproge Cbarlene na otvoritvi Oktoberfesta – tam pa je bila njegova bivša

24. 9. 2023
Deli
Monaški princ Albert brez soproge Cbarlene na otvoritvi Oktoberfesta – tam pa je bila njegova bivša (foto: Profimedia)
Profimedia

Vemo, da je monaški princ Albert II. bolj vesele narave. To je dokazal tudi pred dnevi, ko se je udeležil otvoritve znamenitega Oktoberfesta v Munchnu … 

Monaškega princa Alberta II. so opazili v glavnem mestu Bavarske, ko se je s prijatelji udeležil otvoritve znamenitega Oktoberfesta. Bil je v tradicionalni bavarski opravi in izjemno dobro razpoložen. Mnogi pa so opazili tudi to, da je bil sam brez soproge Charlene, ki je bila odsotna zaradi uradnega potovanja za svojo dobrodelno fundacijo v Južni Afriki.

Profimedia

To ni prvič, da se je princ Albert udeležil te zabave. Oktoberfest pa se je oktobra 2020 na pobudo Café de Paris za en večer preselil tudi v Monako. Princa Alberta II. so posneli, kako brez maske in neupoštevanja zdravstvenih navodil vrti prtičke. Video je povzročil veliko polemik. Leta 2018 pa je bil njegov nečak Pierre Casiraghi tisti, ki je poskrbel za presenečenje z udeležbo na odprtju festivala piva.   

 V več kot dva tedna bo približno 6 milijonov obiskovalcev, ljubiteljev piva, domačinov in turistov šlo skozi trg Theresienwiese, da bi se udeležili dogodka Oktoberfest. Princ Albert je nosil usnjene kratke hlače, ki jih nosijo Bavarci. Na srajci je imel majhne cvetlične vzorce, okrašene z rdečo značko v obliki srca, na kateri je pisalo "Boss". 

Vir: Instagram/Posnetek zaslona

Letos s prijatelji praznuje princ Albert II. Videli so ga poleg zakoncev Kuefer in Alexandra Liegla, finančnega svetovalca in direktorja podjetja, ki je tudi častni konzul Monaka v Münchnu. V istem času je bila v Münchnu tudi Nicole Coste, mati Alexandra Grimaldija, najstarejšega nezakonskega sina princa Alberta II., o čemer pričajo fotografije, ki jih je delila na svojih družbenih omrežjih.   

BONUS VIDEO: Jani Brajkovič iskreno o zlorabi športa in bulimiji

Novo na Metroplay: "Ne obstaja tema, o kateri se ne bi smeli šaliti!" - Lado Bizovičar | Mastercard® podkast navdiha z Borutom Pahorjem