Princ Albert ima dober odnos z nezakonsko hčerko

Princ Albert ima dober odnos z nezakonsko hčerko (foto: arhiv revije Lea) arhiv revije Lea
18. 6. 2016

Princ Albert je vedno govoril, da se bo poročil z žensko, ki ga bo spominjala na njegovo mamo, prelepo Grace Kelly. In ko jo je našel v Charlene Wittstock, so se vsi oddahnili, saj je to pomenilo, da bo imel zakonske otroke. Albert ima sicer tudi dva nezakonska otroka.

To sta Jazmin Grace Grimaldi, ki se je rodila leta 1992 in je plod razmerja s kalifornijsko lepotičko Tamaro Rotolo, in Alexander Eric Stephano Costa, ki se je rodil leta 2003 kot sad kratkega razmerja, ki ga je princ imel s stevardeso Nicole Costa. Oba otroka je priznal in skrbi zanju, vendar pa sta rojena v zunajzakonski skupnosti in nimata nobene pravice do prestola. Bosta pa po Albertu II. dedovala njegovo zasebno lastnino. Prestol pripada le otrokom, ki se rodijo v zakonu, to sta dvojčka Gabrielle Therese Marie in Jacques Honore Rainier, ki bo nekoč tudi zasedel prestol.

Hči natakarice

Jazmin je sad razmerja kneza in nekdanje natakarice Tamare Rotolo. Njuni poti sta se križali poleti leta 1991, ko sta imela kratko romanco, Tamara pa je zanosila. Jazmin se je rodila marca 1992 v Palm Springsu. Zanjo je javnost sicer vedela že nekaj časa. Sprva je knez zanikal, da sta tako Jazmine kot Alexander njegova otroka, nato je priznal Alexandra, a še vedno tajil Jazmin. Pozneje pa jo je priznal in zdaj imata povsem prisrčen odnos.

Pogrešala je očeta

Jazmin je bila dolgo kar nekako v senci in se ni pogosto pojavljala v javnosti, vsaj skupaj s svojim očetom ne. Prvič je pripotovala v malo kneževino, ko ji je bilo 11 let, in od takrat je redna gostja. Ko je bila lani tam na počitnicah, je imela svojega voznika in varnostnika. Lani je tudi dala svoj prvi intervju, v katerem je spregovorila o odnosu z očetom. "Vedno sem si želela povezati z očetom in ga spoznati. Želela sem si tudi, da on spozna mene. Pogrešala sem njegovo prisotnost in zdaj sem presrečna, ker imava res lep odnos. Jazmin se razume tudi s svojima polbratoma in polsestro ter bratranci in sestričnami. Je prava članica družine Grimaldi.

Na formuli 1

Pred kratkim se je Jazmin pojavila v Monaku na gala kosilu ob slavnem zaključku formule 1. Družila se je s slavnimi in bila samozavestna, kot da je rojena princesa. Seveda je požela tudi veliko zanimanja medijev, saj se redko pojavi skupaj z očetom. A zdi se, da bo ta praksa postala bolj redna. Mlada ženska je sproščena, vedno nasmejana in ni ji težko pozirati pred fotografskim objektivom.