Monaški princ Albert in princesa Charlene po 13. letnih zakona kažeta takšno podobo in mnogi se čudijo

4. 7. 2024
Deli

Princ Albert in princesa Charlene sta praznovala 13. obletnico poroke in mnogi se ob tem čudijo, da sta še vedno skupaj.

Na družbenih omrežjih monaške palače je bila objavljena skupna fotografija princa Alberta in princese Charlene, ob njuni obletnici poroke, posneta na balkonu palače. Več sto komentarjev in nekaj tisoč všečkov so pustili oboževalci monaške družine na njihovem uradnem Instagram profilu, kjer je bila objavljena skupna fotografija princa Alberta in princese Charlene ob, za mnoge nesrečni, 13. obletnici poroke.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Palais Princier de Monaco (@palaisprincierdemonaco)

46-letna Charlene in 20 let starejši Albert na fotografiji pozirata obrnjena s hrbti, gledajoč proti oboževalcem, ki so stali pod balkonom monaške palače. Princ se nežno s svojo roko dotika hrbta svoje žene, ki je za to priložnost oblekla preprosto sivo rebrasto obleko z izrezom na hrbtu. Par se je sicer poročil 1. julija 2011 na verski slovesnosti, ki je potekala v palači. Med številnimi povabljenci so bili tudi vojvoda in vojvodinja Edinburška ter Naomi Campbell.

Princ Albert je spoznal nekdanjo južnoafriško plavalko Charlene Wittstock leta 2000 v Monaku. Skupaj sta bila prvič videna 10. februarja 2006 na otvoritveni slovesnosti olimpijskih iger v Torinu. Kot par sta se udeležila poroke švedske prestolonaslednice Viktorije in Daniela Westlinga v Stockholmu štiri dni pred oznanitvijo njune zaroke in poroke princa Williama, vojvoda Cambriškega in Catherine Middleton 29. aprila 2011.

V zadnjih letih sta doživela več padcev, med drugim je šlo celo tako daleč, da se je princesa Charlene za daljše časovno obdobje vrnila v južnoafriško republiko, kamor jo je šel obiskat tudi Albert in mnogi so takrat namigovali, da si princesa želi ločitve, saj naj bi bila že vse od začetka zelo nesrečna v zakonu, ko se je končno vrnila v Monako, je bila nekaj časa na zdravljenju, a mnogi so bili takrat prepričani, da ne povsem prostovoljno.

Ob 13. obletnici poroke se tako mnogi čudijo, ko ju vidijo skupaj, saj je za mnoge to eden izmed najbolj nenavadnih kraljevih zakonov, ni pa malo niti tistih, ki menijo, da je njuna poroka le stvar dogovora in da je le vprašanje časa, kdaj bosta oznanila ločitev.

Preberite še:

Konec ljubezeni: Je mogoče, da se ločuje tudi ta zelo znani par? To je vse kar vemo!