Princ Albert: Je imel v Portorožu fantovščino?

“Zabava je res kar trajala, saj ponavadi takšne osebnosti ne ostanejo prav dolgo, zapravili pa so manj kot dva tisoč evrov.“ (foto: Alaya) Alaya
Vir: Story
25. 6. 2011

Obiskovalci Alaye, najbolj obleganega kluba na slovenski obali, so imeli v soboto zvečer priložnost žurati prav po kraljevo. Med njimi je bil namreč tudi monaški princ Albert.

Princ Albert je s svojim spremstvom Alayo sicer obiskal napovedano, a nam je vodja lokala Katja Kranjc povedala, da so bili dogovorjeni, da v lokalu ne bo ne fotografov ne novinarjev. Prav zato tudi ni uradnih fotografij, uspelo pa nam je dobiti nekaj fotografij varnostne kamere, ki dokazujejo visok obisk na slovenski obali.

“Monaški princ, ki bo že naslednji teden obljubil večno zvestobo svoji zaročenki Charlene Wittstock, se je nekaj časa zadržal v enem od Alayinih separejev, potem pa se je z družbo odpravil v zgornji VIP-prostor,” so nam povedali očividci, ki so presenečeni opazovali družbo, ki se je po naših podatkih kar dolgo, skoraj pet ur, zadržala v Alayi.

“Zabava je res kar trajala, saj ponavadi takšne osebnosti ne ostanejo prav dolgo. Pojavijo se, a vseeno ne za dolgo, tokrat pa sta bila očitno vreme in dobro razpoloženje, ki so ga v VIP-prostoru popestrile tudi naše plesalke, odločilnega pomena, da je na zabavi precej dolgo ostal tudi princ Albert,” je opisala dogajanje vodja lokala, ki pa nam ni želela izdati, koliko denarja so v Alayi zapravili princ in njegovi najbližji sodelavci ter prijatelji.

A neuradno nam je uspelo izvedeti, da znesek za tako mondeno družbo, ki je izkusila vse sladkosti odlične ponudbe Alaye, ni presegal dva tisoč evrov, kar je glede na to, da so si privoščili tako koktajle kot tudi penino, še vedno zelo malo.

Princa Albert, ki v svoji družbi ni imel zaročenke Charlene, je bil ves čas, po besedah tistih, ki so večer preživeli v omenjenem klubu, precej skrivnosten. Z obiskovalci, ki so ga opazovali od daleč, se ni slikal in verjetno bi bilo do njega tudi težko priti, saj je bil kljub zabavi obkrožen z varnostniki, ki so po besedah obiskovalcev budno pazili na prvega moža kneževine Monako.

“Zagotovo vam lahko povem, da se v VIP-prostoru ni dogajalo nič posebnega, večinoma so se pogovarjali in smejali, nihče se ni vrgel v tam postavljen masažni bazen ali kaj podobnega razvratnega,” nam je med pogovorom izdala ena od zaposlenih v Alayi, ki je imela čast streči monarha, ki naj bi bil pred obiskom Alaye po naših informacijah na obisku tudi pri predsedniku države Danilu Türku.

Alaya, ki slovi po odličnih zabavah, pa tako visokega obiska ni doživela prvič. Pred leti je bil namreč v klubu gost tudi znani ameriški igralec Leonardo DiCaprio s svojo tedanjo zaročenko, ki je bila v Portorožu na modnem fotografiranju, sicer pa v Alayo radi zaidejo tudi številni znani Slovenci. Redni gostje obalnega kluba so minister za promet Patrick Vlačič, poslovnež Rajko Hrvatič s svojim dekletom Dašo Podržaj, pevka Anja Rupel in še kdo.

Napisal: Filip Kocjančič
Fotografije: Alaya

Nova Story že v prodaji

Story