Princ Archie ima dva najboljša prijatelja, ki se odlično razumeta tudi s princem Harryjem in Meghan Markle

Princ Archie ima dva najboljša prijatelja, ki se odlično razumeta tudi s princem Harryjem in Meghan Markle (foto: Profimedia) Profimedia
15. 5. 2020

Mali princ Archie je izjemno družaben in čisto nič sramežljiv, zato ne čudi, da ima pri komaj letu dni že dva najboljša prijatelja.

Mali princ Archie je že pravi mali raziskovalec, ki ni prav nič sramežljiv in uživa v družbi ljudi in živali. Še posebej slednje so mu zelo ljube, z njimi pa je tudi velik prijatelj.

Archie je nedavno praznoval prvi rojstni dan, že zdaj pa ima dva najboljša prijatelja, ki ju naravnost obožuje. To sta dva hišna ljubljenca,  mali beagle in labradorec, ki sta ga Harry in Meghan Markle posvojila leta 2018.

"Kosmatinca sta do njega zelo, zelo pozorna, on pa ju naravnost obožuje in ob njiju se ves čas smeje," je neimenovani vir dejal za People.com

Družina se je nedavno preselila v Kalifornijo in zdaj večino časa preživi doma, saj tudi v ZDA vlada koronavirus. Pred začetkom karantene sta Harry in Meghan načrtovala veliko vrtno zabavo, a sta jo morala kasneje zaradi nastale situacije odpovedani in prestaviti na nedoločen čas.

Priporočamo