Princ Charles je bil zaljubljen v Barbro Streisand

Princ Charles je bil zaljubljen v Barbro Streisand (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Nova
29. 11. 2018

Britanski princ Charles je poln presenečenj. 

Zdaj je prišlo v javnost, da je bil nekoč zaljubljen v pevko in igralko Barbro Streisand,
s katero naj bi imel celo kratko romanco. Vse bolj rezerviran princ Charles Philip Arthur George (70) svojega zasebnega življenja ne deli rad z javnostjo. Seveda težko karkoli skriva, saj so mu mediji vseskozi za petami, a sam bolj poredko govori o sebi. Šele pred kratkim je javnost izvedela, da je imel Charles dokaj zapleten odnos z očetom. Prvih nekaj let njegovega življenja oče namreč ni bil kaj dosti prisoten, saj je v tistem času služboval v kraljevi mornarici.

Pozneje nikoli nista vzpostavila prav pristnega odnosa. Princ Philip, Charlesov oče, se je bal, da če bo s sinom preveč ljubeč, ta ne bo nikoli postal pravi moški. Tudi z mamo je tako imel bolj hladen odnos. Še najbolj pristen odnos je imel z babico, kraljico Elizabeto oziroma kraljico Mati, kakor so jo klicali. In ker ni bil pretirano čeden, so princa Charlesa zasmehovali tudi v internatu v Cheamu, kamor so ga poslali. Vse to je na mladem princu pustilo posledice, predvsem kar se tiče odnosa do žensk. Znano je, da je bil njegov zakon s princeso Diano velika farsa. Dobila sta dva sinova, a zakon se ni obdržal.

Princ je bil namreč vseskozi zaljubljen v Camillo, s katero se je na koncu tudi poročil. Številni se sprašujejo, zakaj se ni kar takoj poročil s Camillo. Odgovor je preprost, ni bila plemkinja in ni bila nedolžna, torej je bila povsem neprimerna partija za bodočega kralja Velike Britanije. In vse, kar Camilla ni bila, je bila princesa Diana. Čeprav se o Charlesovem življenju pred Diano in Camillo ne ve kaj dosti, je prišlo v javnost, da je imel kar veliko ljubezenskih avantur. Ena bolj zanimivih je gotovo tista s pevko in igralko Barbro Streisand (76).

Podrobnosti o tej aferi so objavljene v knjigi Christopherja Andersona, ki jo je izdal pred dvema letoma. Bojda je bil v mladih letih noro zaljubljen v Barbro in jo je redno obiskoval tako doma kot na snemanjih. Dobivala sta se še, ko je bil že poročen z lady Diano. Seveda o tem princ Charles ne bo spregovoril, Barbra pa o tej svoji romanci tudi še ni povedala ničesar.Besedilo: Sandra Bratuša // Fotografije: Profimedia