Princ Charles je med zakonom z Diano imel še eno simpatijo, ne samo Camillo: To vas bo presenetilo, gre za zvezdnico!

5. 1. 2021
Deli
Zaročni prstan, ko sta princ Cahrles in princesa Diana objavila zaroko. (foto: Profimedia Profimedia, Uppa News)
Profimedia Profimedia, Uppa News

Zakon med Charlesom in Diano nikakor ni bil kot iz pravljice, daleč od tega.

Leta 1992 sta šokirala z novico, da bosta živela ločeno, štiri leta pozneje pa sta se še uradno ločila. Diana je bila nato v zvezi z milijardejem Dodijem Al Fayedom, žal pa sta oba leta 1997 umrla v prometni nesreči.

Njen zakon s Charlesom je bil že od začetka zgrešen, tega pa sta se zavedala oba. Charles ni bil prepričan, ali si jo sploh želi za soprogo. Njun zakon je zaznamovalo dejstvo, da jo je varal s Camillo, ki je sedaj njegova žena, a pripisovali so mu romanco s še eno znano žensko - pevko in igralko Barbro Streisand.

Prve govorice, da se videvata, so se pojavile že v 90. letih, po tem, ko je Barbra na njegovo povabilo nastopila na humanitarnem dogodku. A spoznala sta se že veliko prej, kar 20 let pred tem dogodkom. Njune poti so se nekajkrat srečale in razšle, tako da se romanca ni obdržala.

Poleg tega so se pred kratkim pojavili zapisi, da je bil Charles pravzaprav prisiljen, da se poroči z Diano. "Nekaj prijateljem je dejal, da je princ Philip nanj vršil pritisk, ko je še hodil z Diano." Oče naj bi mu dejal, da mladega dekleta ne more vleči za sabo kot na povodcu. "Časopisi poročajo, da bo ona nova kraljica. Moraš se odločiti. Ali boš prekinil z njo ali se bosta poročila," mu je rekel princ Philip. Njuna zgodba se je razpletla žalostno in še dandanes buri duhove javnosti.

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik