Poglejte si, kako princ Charles kliče Meghan Markle

Poglejte si, kako princ Charles kliče Meghan Markle (foto: Profimedia) Profimedia
20. 6. 2018

Princ Charles je naravnost navdušen nad hollywoodsko igralko Meghan Markle, vse od njenega prihoda na britanski dvor pa se zdi, da so se odnosi v kraljevi družini močno harmonizirali.

Princ Charles nikoli ni skrival svojega navdušenja nad Meghan Markle, vse pa se zdi, da so se odnosi med princem Harryjem in princem Charlesom s prihodom lepe vojvodinje močno otoplili.

"Ko jo je spoznal, je Harryju dejal, da je izjemna ženska. Topla, pogumna, čvrsta in samozavestna. Tudi Meghan je pokazala, da izjemno ceni princa Charlesa in princa Harryja je večkrat vzpodbudila, da mora bolj spoštovati svojega očeta in z njim preživeti več časa," je neimenovani vir zaupal britanskemu Daily Mailu.

Čvrsta vez med princem Charlesom in Harryjem je bila vidna že na praznovanju Charlesovega rojstnega dne, ko je bilo mogoče videti, da je njun odnos precej bolj pristen.

Britanski mediji poročajo, da bodoči angleški kralj kar ne neha s pohvalami na račun svoje snahe, ki naj bi jo ljubkovalno klical kar Volfram, gre za kemijski element, ki pripada skupini kovin, ime pa naj bi simboliziralo Meghanin čvrst karakter, ki pozitivno vpliva na princa Harryja in na celotno kraljevo družino.

Priporočamo