Princ Charles je šele zdaj prvič videl malega princa

Princ Charles je šele zdaj prvič videl malega princa (foto: Profimedia) Profimedia
4. 5. 2018

Princ Charles je končno dobil priložnost, da je lahko videl svojega vnuka princa Louisa, ki je bil rojen 23. aprila. 

Princ Charles je ta teden prvič obiskal Kensingtonsko palačo in se družil s svojim novorojenim vnukom princom Louisom, tretjim otrokom princa Williama in vojvodinje Kate Middleton.

Charles se je z obiskom poklonil tudi mali princeski Charlotte, ki je slavila tretji rojstni dan in se je tako dedkovega obiska še toliko bolj razveselila.

Ko se je rodil princ Louis, je bil Charles v svoji letni rezidenci na Škotskem, nato pa so ga čakale protokolarne obveznosti v Franciji, kjer se je udeležil slovesnosti ob spominu na novozelandske in avstralske vojake, ki so življenje izgubili v Galipoliju, v času prve svetovne vojne. 

Charles je tako svojega vnuka videl med zadnjimi, pred njim ga je videla celo njegova soproga Camilla, ki ga je obiskala v spremstvu kraljice Elizabete.

V britanskih medijih se v zadnjih dneh pojavljajo številna namigovanja, da naj bi imela princ Charles in princ William zelo ohlajene odnose. Tako pa naj bi bilo že pred rojstvom princa Georga, princ William pa obžaluje, da si nista bolj blizu in da njegovi odnosi z očetom niso takšni kot jih ima vojvodinja Kate Middleton s svojimi starši.

Priporočamo