Princ Charles se trudi vzdrževati svojo konfekcijsko številko

Princ Charles se trudi vzdrževati svojo konfekcijsko številko (foto: Profimedia) Profimedia
22. 2. 2020

Princ Charles se nenehno bori, da bi njegove mere ostale enake.

Najstarejši sin kraljice Elizabete je obiskal delavnico, kjer že leta naroča srajce zase. Ko je prejel novo srajco, se je princ pošalil, da vzdrževanje enake konfekcijske številke ni enostavno.

Delavnici princ Charles ostaja zvest že šest let. Lastnica ima še vedno v spominu dan, ko je v delavnico vstopil eden od Charlesovih oblikovalcev in povedal, da si princ želi nositi njihove izdelke.

"In tako sem odšla v Clarence House in prvič izmerila ter zapisala prinčeve mere. In od takrat naprej izdelujemo njegove srajce. Obožuje mehke materiale."

Princ Charles sodeluje z britansko modno blagovno znamko Vin + Omi, znano po združevanju avantgardne mode s trajnostnimi inovacijami.

Soustanoviteljica znamke je povedala: "Radi sodelujemo s princem Charlesom in pri tem se zelo zabavamo. Zelo ga zanima, kaj počnemo in kako kaj izdelamo. In menim, da gre za dolgoročno sodelovanje in tega sem zelo vesela."

Princ Charles je odločen, da se njegova konfekcijska številka ne bo spremenila in se zaveda, da je to boj, ki se nikoli ne konča.