Princ Charles zanikal, da bi imel slab odnos z Williamom in Harryjem

Princ Charles zanikal, da bi imel slab odnos z Williamom in Harryjem (foto: Profimedia) Profimedia
7. 9. 2018

Britanska kraljeva palača navadno ne komentira govoric, ki se pojavljajo v medijih, a princ Charles je tokrat naredil izjemno.

The Daily Beast je objavil članek, v katerem trdi, da princ Charles že dlje časa nima najboljšega odnosa s princem Williamom in princem Harryjem. Navadno kraljeva palača le redko komentira medijske napise, a v tem primeru je princ Charles naredil izjemo.

V članku so tako zapisali: "Karakterno so si zelo različni in zato se enostavno ne razumejo. Srečujejo se le na uradnih protokolarnih dogodkih, sicer pa se skoraj ne vidijo," trdi The Daily Beast. V dnevniku so še zapisali, da princ Charles ne vidi rad, da William in Harry javno govorita o svojih čustvih in o vseh travmah, ki sta jih preživeli v preteklosti. The Daily Beast pa trdi tudi to, da naj bi bil Charles sila ljubosumen na svoje vnuke, ker so na Otoku veliko bolj popularni kot je on.

Iz kraljeve palače so vse zanikali in dejali, da gre za povsem izmišljeno zgodbo, ki ne vsebuje niti enega resničnega dejstva.

Priporočamo