Princ George v rokah držal pištolo, Kate Middleton napadli na družbenih omrežjih

Princ George v rokah držal pištolo, Kate Middleton napadli na družbenih omrežjih (foto: Profimedia) Profimedia
13. 6. 2018

Vojvodinja Kate Middleton je ves čas pod drobnogledom javnosti, nič drugače pa ni niti z njenimi tremi otroki, ki jih svetovna javnost budno spremlja na vsakem koraku.

Nedavno si je Kate Middleton ogledala tekmo pola, kjer je nastopil njen mož, princ William, družbo pa sta ji delala princ George in princesa Charlotte. Otroka sta se, tako kot za otroke njunih let pritiče, razposajeno igrala na travi in uživala v sončnem dnevu.

Vse se je zdelo kot v pravljici, a številne je močno zmotilo, da se je mali princ George na travi igral s plastično pištolo. Ko se je fotografija pojavila v javnosti, se je na Kate Middleton usul plaz kritik, številni pa so ji očitali, da je slaba mama, ki svojega sina ne vzgaja v pravem duhu.

"Niti en otrok se dan danes ne bi smel igrati s pištolami. To je videti čisto preveč zares," so se vrstili komentarji na družbenih omrežjih. "Neverjetno je, da se princ George igra s pištolo in nožem na družinskem izletu," so hiteli komentirati jezni oboževalci kraljeve družine, ki niso mogli verjeti, da je Kate svojemu sinu dopustila kaj takšnega.

Seveda so se vmes našli tudi takšni, ki so mnenja, da je vse le otroška igra in da stvari ne gre jemati preveč resno. Verjetno imajo prav in verjetno res ne gre dvigovati preveč prahu, saj je bila vse skupaj le otroška igra.