Princ Harry je aktiven na vseh področjih

Navdušen nad otroki (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lea
3. 10. 2014

Britanski princ Harry je pred dnevi praznoval 30 let, a se ni prepustil le veseljačenju. Pred kratkim se je v Londonu udeležil podelitve nagrad dobrodelne ustanove WellChild. Ta skrbi za bolne otroke in njihove družine.

Že od nekdaj je bil mlajši brat princa Williama navdušen nad otroki. To je dokazal tudi tokrat, ko si je vzel čas in se srečal z družinami ter se celo igral z bolnimi otroki in jim naklonil nekaj spodbudnih besed. Veliko pozornosti je pritegnil tudi, ko je počepnil, saj je razkril, da ima na nogi elegantne, po meri delane čevlje, ki nosijo njegove inicialke.

Na sredini vsakega podplata je bila namreč črka H, ki pač pomeni začetnico njegovega imena Harry. Čevlji so znamke John Lobb, ki stanejo v povprečju dva tisoč dolarjev. No, Harry pa ne bi bil to, kar je, če se ne bi ponovno zapletel v romantične težave. Na zabavi za rojstni dan, ki sicer še ni tista prava, saj bo to priredil takrat, ko se bo svakinja Kate bolje počutila, je bila tudi Cressida Bonas, s katero sta se pred časom razšla. Vendar so se zdaj pojavila namigovanja, da naj bi se pobotala.

Opazili so ju celo, ko sta se čez nekaj dni skupaj odpravila v kino, kjer sta si ogledala film Vroči posnetki s Cameron Diaz v glavni vlogi. Cressido so opazili tudi na zaključni slovesnosti ob dogodku Invictus Games, ki jo je vodil Harry. Kaj na vse to pravi Camilla Thurlow, s katero se je Harry videval po razhodu s Cressido? Glede na to, kako je princ živahen, vprašanje, ali se ne bo čez čas pojavilo novo dekle.

Značke: princ Harry

Priporočamo