Princ Harry bi rad zaščitil svoje dekle

Princ Harry bi rad zaščitil svoje dekle (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
4. 12. 2016

Princu Harryju in njegovi izbranki Meghan Markle je kar nekaj mesecev uspelo skrivati ljubezensko razmerje, a odkar so mediji odkrili, da sta skupaj, pišejo le še o njiju. Žal pri tem niso vedno uvidevni. Ravno nasprotno.

Nekateri so bili pri pisanju o njunem razmerju celo zelo zlobni in žaljivi, kar je princa tako ujezilo, da je preko svojih predstavnikov za medije v javnost poslal sporočilo za medije. V njem je zapisal, da je zelo razočaran, da mu dekleta ni uspelo zaščititi pred mediji, s čimer je obenem razmerje tudi potrdil. Sedaj naj bi celo razmišljal, da bi za svoje dekle najel dodatne varnostnike.

Vprašanje je le, kdo jih bo plačeval, saj že varovanje kraljeve družine stane celo premoženje, ne nazadnje pa bi Meghan lahko varovali le v primeru, ko bi že bila prinčeva zaročenka. No, to za zdaj še ni, a naj bi bil par na dobri poti do zaroke, saj sta, kot poročajo viri blizu njiju, do ušes zaljubljena drug v drugega, njuno razmerje pa naj bi bilo zelo resno. Oba sta namreč prepričana, da je to to, šušlja se tudi, da naj bi igralka celo razmišljala o tem, da bi se odrekla delu, ki ga trenutno opravlja, saj si res želi, da bi se razmerje obneslo.

Trenutno razmerje para deluje na daljavo, a se zaljubljenca redno obiskujeta. Potem ko je Harry zadnje oktobrske dneve preživel pri Meghan v Torontu, je igralka prve novembrske dni preživela pri njem v Londonu. Meghan so celo ujeli, ko se je odpravila po nakupih po trgovinah, ki se nahajajo nedaleč stran od Kensingtonske palače. Vseeno se par skupaj ni pojavil v javnosti, čeprav so vsi menili, da je Meghan prav zato priletela v Veliko Britanijo. A se je igralki vseeno uspelo srečati s Harryjevim bratom in njegovo ženo Kate, ki naj bi bila nad lepo igralko preprosto navdušena, obenem sta tudi zelo vesela, da je Harry končno našel pravo dekle zase.

Priporočamo