Princ Harry bi z novo službo utegnil služiti milijone, poglejte si, kaj bi delal

Princ Harry bi z novo službo utegnil služiti milijone, poglejte si, kaj bi delal (foto: Profimedia) Profimedia
14. 2. 2020

Vse se zdi, da bo princ Harry že prav kmalu finančno povsem neodvisen od britanske kraljeve družine.

Po nedavni odločitvi, da princ Harry in Meghan Markle zapustita britansko kraljevo družino in postaneta neodvisna, so se številni spraševali, kako bi na novi življenjski poti kraljevi par lahko služil denar.

Zdaj je jasno, da bi princ Harry že prav kmalu lahko postal finančno povsem neodvisen, številni pa ocenjujejo, da bi z novo "službo" v žep lahko pospravil celo do milijarde funtov.

Po pisanju tabloida The Mirror se princ Harry dogovarja z eno izmed največjih svetovnih bank Goldman Sachs, pogovori pa naj bi bili v zaključni fazi.

Pogovori naj bi trajali že dlje časa, Harry pa naj bi imel v okviru svoje nove službe številne govore po celem svetu, s katerimi bi seveda mastno služil.

Takšne govore so imeli za omenjeno banko v preteklosti že številni zvezdniki med njimi tudi David Beckham, Gwyneth Paltrow in številni drugi, v primeru princa Harryja pa bi šlo za svojevrstni precedenčen primer, saj gre za pripadnika britanske kraljeve družine in takšnega govornika banka Goldman in Sachs še ni imela.

Priporočamo