Princ Harry: Dekle predstavil prijateljem

Princ Harry: Dekle predstavil prijateljem (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lea
12. 3. 2017

Zdaj gre pa zares, pravijo številni, ko so izvedeli, da je princ Harry svoje novo dekle Meghan Markle predstavil prijateljem ...

Mlada zaljubljenca, 32-letni princ Harry in 35-letna Meghan Markle, sta bila na poroki Harryjevega prijatelja iz otroštva, 30-letnega Toma Inskipa Skippyja.

Na poroko, ki je bila na karibskem otočju, bolj natančno na Jamajki, sta prispela ločeno, vsak s svojega konca, tam pa sta bila seveda nerazdružljiva. Svojo zvezo sta razglasila oktobra lani, zdaj pa sta se prvič pojavila skupaj pri prijateljih. Meghan je navdušila s svojo prijaznostjo in izborom obleke z rožastim vzorcem. "Gospod, vi ste naslednji," je princu Harryju dejal duhovnik Conrad Thomas, ki je poročil njegovega prijatelja.

Mogoče je videl, da je princ zelo zaljubljen in da ni daleč od usodnega koraka. "Po mojem ni vprašanje ali, temveč kdaj," je dejal 45-letni duhovnik v šali prijateljem, ki so bili na poroki. Kot gostja presenečenja je na Jamajko priletela tudi vojvodinja Fergie. "Kako zelo sta Harry in Meghan delovala zaljubljeno med pesmijo One Love Boba Marleyja," je pozneje za medije izjavil duhovnik in dodal, da sta se vseskozi držala za roke.

Poleg kraljice z Meghan niso najbolj zadovoljni niti tradicionalisti, ki pravijo, da to ni prava ženska za v palačo. Moti jih, da je bila prej že poročena, da je igralka in nekoliko starejša od princa ter poleg vsega še hči Afroameričanke. Ko je Meghan v Londonu, živi pri Harryju v njegovem krilu Kensingtonske palače, kar še dodatno priliva olja na ogenj. Meghan Harryju kuha, hodi naokoli v pižami. Kadar sta skupaj, živita kot vsi mladi pari po svetu.

Kraljica ni zadovoljna

Kot je bilo pričakovati, Harryjeva babica, kraljica Elizabeta II., ni najbolj navdušena nad njegovim izborom. Meghan je bila namreč enkrat že poročena, in sicer s 40-letnim filmskim producentom Trevorjem Engelsonom.