Princ Harry ganljivo tolažil dečka, ki je tako kot on, izgubil mamo

Princ Harry ganljivo tolažil dečka, ki je tako kot on, izgubil mamo (foto: Profimedia) Profimedia
31. 10. 2018

Princ Harry še kako dobro ve, kako je odraščati brez mame ob sebi. Ko je bil star komaj 12 let, se je princesa Diana smrtno ponesrečila v avtomobilski nesreči, Harry pa je dolgo časa potreboval, da je uspel preboleti in zaceliti globoke rane prezgodnje izgube.

Princ Harry in Meghan Markle se trenutno mudita na kraljevi turneji na Novi Zelandiji, kjer sta se srečala s številnimi oboževalci, med njimi pa je bil tudi deček, ki je izgubil mamo, podobno kot se je to zgodilo tudi britanskemu princu.

Mali Otia Nante je star komaj šest in živi s svojo babico Te Nante. Otia je princu napisal čustveno pismo, Harry pa je pismo spravil v svoj žep. "Vse bo še v redu v življenju, veš, da bo," mu je dejal princ Harry. "Jaz sem prišel vse do 34 leta in življenje je zares čudovito. Imam prelepo ženo, s katero bom kmalu dobil otroka. Tudi tvoje življenje se bo uredilo, nič skrbeti."

Nato se je Harry obrnil še k babici in ji namenil nekaj vzpodbudnih besed. "Zares delate izjemno delo. Babice so v naših življenjih tako zelo pomembne."

Princ Harry je znan po tem, da si vedno vzame čas za svoje oboževalce in da z njimi poskuša biti kar najbolj sočuten, nič drugačna pa ni niti njegova žena Meghan Markle, ki se nenehno objema z oboževalci in z njimi sproščeno klepeta.