Princ Harry in Meghan imata veliko možnosti za zaslužek

Princ Harry in Meghan imata veliko možnosti za zaslužek (foto: Profimedia) Profimedia
19. 1. 2020

Par želi živeti finančno neodvisno od kraljeve družine.

Trish Regan, ki ima veliko izkušenj s poslovnim svetom, je za revijo People povedala: "Možnosti, ki jih imata sedaj so neskončne. Razmisliti morata o tem kaj jima je všeč, kje se vidita in ali za to obstaja trg. Napišeta lahko knjigo, če bosta v njen napisala kakšno je resnično življenje, če si član kraljeve družine. Menim, da je veliko američanov in ljudi, ki bi knjigo prebrali z zanimanjem. Druga stvar, ki bi se je lahko lotila, pa je pogovorni šov."

Neto vrednost premoženja Meghan Markle je bilo ocenjeno na 5 milijonov dolarjev, zahvaljujoč seriji Suits in njenih prejšnjih igralskih podvigih. Harry pa naj bi imel premoženje v neto vrednosti med 25 in 40 milijonov dolarjev.

Trish Regan je tudi mnenja, da svetovno znani par zlahka poveča svojo premoženje z ustanovitvijo lastne blagovne znamke.

"Obstajajo vlagatelji, ki si želijo delati z Meghan in bi ji tudi lahko denarno pomagali pri ustanovitvi znamke. Obstajajo pa tudi člani uprave v podjetjih, ki bi si želeli, da se jim Harry in Meghan pridružita, v zameno pa bosta dobila nekaj delnic podjetja. Chelsea Clinton je razkrila, da je kot članica uprave zaslužila milijone, ker je ostala in vztrajala v podjetju."

Meghan lahko nadaljuje tudi svojo igralsko kariero, vendar ima par kar nekaj možnosti za zaslužek, zato ni nujno, da se vrne k igranju, da bi s tem izpolnila njuno željo in sicer, da postaneta finančno neodvisna od kraljeve družine.