Princ Harry in Meghan kršita pravila, odprla sta skupni Instagram profil

Takole je princ Harry na oder povabil vojvodinjo Meghan in se ji zahvalil za vse. (foto: Profimedia Profimedia, Press Association) Profimedia Profimedia, Press Association
3. 4. 2019

Že od začetka njune zveze je bilo jasno, da Meghan ni taka, kot so ostale članice kraljeve družine. Prihaja iz ZDA, bila je uspešna igralka in malce starejša od svojega zdajšnjega moža.

Poleg tega je bila vojvodinja Meghan zelo aktivna uporabnica družbenih omrežij, ki jih je zaprla, ko je postala članica kraljeve družine. A zdi se, da ne more iz svoje kože. Skupaj s princom Harryjem sta namreč odprla svoj Instagram profil in s tem presenetila oboževalce.

Doslej sta objavila nekaj fotografij z lasnkoletne turneje po Maroku, Novi Zelandiji, Avstraliji in Fidžiju.

Treba pa je dodati, da vsi oboževalci niso ravno navdušeni nad to njuno potezo. Predvsem Meghan očitajo aktivnost na družbenih omrežij, saj bi se po njihovem mnenju morala pripravljati na porod in materinstvo. 

Sicer pa je v začetku marca kraljeva družina objavila smernice vedenja za obiskovalce uradnih profilov njenih članov na družbenih omrežjih. Opozorili so, da bodo blokirali vse tiste uporabnike, ki bodo puščali žaljive komentarje. Take objave bodo izbrisane ali celo prijavljene policiji.

Priporočamo