Princ Harry in Meghan Markle bi po koncu kraljevega statusa lahko brez zadržkov dajala intervjuje, le kaj vse utegneta povedati

Princ Harry in Meghan Markle bi po koncu kraljevega statusa lahko brez zadržkov dajala intervjuje, le kaj vse utegneta povedati (foto: Profimedia) Profimedia
14. 1. 2020

Za člane kraljeve družine velja, da lahko z mediji komunicirajo zelo omejeno, navadno pa le redko dajejo intervjuje. A za Meghan Markle in princa Harryja bi se to pravilo lahko že prav kmalu spremenilo.

Princ Harry in Meghan Markle sta pretekli teden oznanila, da se umikata in da ne bosta več del kraljeve družine in tako tudi ne bosta več opravljala kraljevih dolžnosti.

To bi utegnilo pomeniti tudi to, da bosta imela proste roke in bosta lahko medijem povedala vse tisto, za kar zdaj nista imela zelene luči.

Novinar ITN Tom Bradby, ki je bil s kraljevim parom ves čas afriške turneje je dejal, da bi se znalo zgoditi, da bosta Meghan in Harry že prav kmalu sedela pred novinarskimi mikrofoni.

Za The Sunday Times je tako Bradby povedal: "Ne znam si predstavljati, kaj vse bi utegnila povedati, ko ne boste več zavezana kraljevim pravilom in mislim si, da ne bi bilo prav lepo."

Če bo do takšnega intervjuja zares prišlo, potem bi utegnila Harry in Meghan povedati marsikaj takšnega, kar si kraljeva družina niti v sanjah ne želi deliti z javnostjo.

Priporočamo