Princ Harry in Meghan Markle - fotograf zabeležil njuno zgodbo

Princ Harry in Meghan Markle - fotograf zabeležil njuno zgodbo (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
13. 1. 2018

Skoraj mesec dni za tem, ko so iz Buckinghamske palače sporočili, da se je princ Harry zaročil, je par objavil prve skupne uradne fotografije, ki jih je posnel slavni modni fotograf Alexi Lubomirski ...

S tem, ko so objavili uradne fotografije, je zaokrožena prekrasna ljubezenska zgodba mladega britanskega princa Harryja (33 let) in njegove izvoljenke, igralke Meghan Markle (36 let). Medtem ko je prinčevega brata princa Williama in takrat zaročenko Kate Middleton slikal slavni Mario Testino, je tokrat ta čast pripadla Alexiju Lubomirskemu.

"Imel sem neverjetno čast, da sem s svojim fotoaparatom dokumentiral ta dogodek in da sem bil priča tako lepi ljubezenski zgodbi mladega para," je dejal Alexi. Fotografiranje je potekalo v Frogmore House v palači Windsor.

Očitki glede obleke

Meghan je za prvo fotografijo izbrala prekrasno obleko, vredno kar neverjetnih 65 tisoč tisoč evrov, in sicer iz modne hiše Ralph&Russo, kolekcija jesen/zima 2016/2017. Pulover v krem odtenku, ki ga nosi na eni izmed fotografij, pa je iz kolekcije Victorie Beckham.

Na očitke glede cene pregrešno drage obleke je par odgovoril, da jo je financiral iz lastnega žepa. Nekaterim se zdi preveč prosojna in nekako neprimerna za bodočo vojvodinjo. Omenjajo tudi, da je bila Kate Middleton mnogo bolj konservativno oblečena na uradni zaročni fotografiji. Uradne fotografije so dali v javnost samo dan po tem, ko se je Meghan pridružila Harryju in drugim članom družine na tradicionalnem božičnem kosilu v Buckinghamski palači.

Majska poroka vse bližje

Zaljubljeni pogledi

Najbolje pri vsem je videti pogled princa Harryja, ki ne skriva, kako zelo je zaljubljen. Lepo je najti nekoga, ki te gleda, kot gleda princ svojo izvoljenko. In prav fotografu je uspelo ujeti nekaj najbolj iskrenih trenutkov para, ki je med poziranjem pozabil na vse okoli sebe. Za fotografiranje je Harry izbral dvorec Windsor, ker se v njem zelo dobro počuti in tu preživlja veliko časa. V Windsorju bo par živel tudi po poroki. Ta bo 19. maja 2018, in sicer v kapeli sv. Jurija na Windsorskem gradu. Prisotna bo kraljeva družina, ni pa še povsem jasno, ali bo v kapeli tudi britanska kraljica Elizabeta II., menda zato, ker je bila Meghan enkrat prej že poročena.

Foto: Profimedia