Princ Harry in Meghan Markle imata dovolj, zdaj odhajata na dopust

Princ Harry in Meghan Markle imata dovolj, zdaj odhajata na dopust (foto: Profimedia) Profimedia
7. 4. 2020

Princ Harry in Meghan Markle sta se odločila, da si bosta zdaj, ko sta končala s kraljevimi obveznostmi, vzela nekaj dni dopusta in v miru razmislila, kakšna bo njuna nova pot.

Konec marca sta se princ Harry in Meghan Markle poslovila od svojih kraljevih nazivov in končala vse svoje kraljeve obveznosti. Iz Kanade sta se preselila v sončno Kalifornijo in se odločila, da je zdaj čas, da si vzameta nekaj časa zase, si odpočijeta, nato pa zastavita svojo novo pot, ki bo verjetno precej drugačne od tiste, ki smo ji bili priča do zdaj.

Kraljevi poročevalec Omid Scobie je v svojem podcastu The HeirPod tako povzel: "Kar naenkrat je tukaj 31. marec, ko je kraljevi par na svojem Instagram profilu oznanil začetek enoletne tranzicije na njunem Instagram profilu. V istem trenutku sta oznanila tudi to, da zapirata svoj Instagram profil in da si bosta vzela nekaj mesecev dopusta. Mislim, da je to zares vse močno presenetilo. Še posebej, ker se je tako veliko govorilo, da je slavni par že do kolen v novih projektih, a zdaj se je izkazalo, da sta zgolj človeški bitji, ki od časa do časa potrebujeta oddih."

No, prepričani, smo, da imata Harry in Meghan kopico načrtov za prihodnost, ki jih bomo že prav kmalu lahko videli.