Princ Harry in Meghan Markle prihajata v London, Kate Middleton in princu Williamu pa se mudi na Irsko

Princ Harry in Meghan Markle prihajata v London, Kate Middleton in princu Williamu pa se mudi na Irsko (foto: Profimedia) Profimedia
26. 2. 2020

Princ Harry in Meghan Markle se že kmalu vračata v London, a vse se zdi, da princa Williama in Kate Middleton takrat ne bo v kraljevi palači, saj bosta na kraljevem obisku na Irskem.

Princ Harry in Meghan Markle se bosta vrnila v London, kjer ju čakajo še zadnje kraljeve obveznosti, preden se dokončno poslovita od kraljeve družine.

A zdi se, da je kraljeva družina diplomatsko rešila vse skupaj, saj bosta Kate Middleton in princ William v času, ko prihajata Harry in Meghan, na kraljevem obisku na Irskem.

Tam bosta v začetku marca, ko bosta imela Harry in Meghan v Londonu številne kraljeve obveznosti. Ni skrivnost, da se kraljeva para med seboj ne razumeta najbolje, brata pa se po novici, da princ Harry zapušča kraljevi dvor, sploh ne želita videti.

Kate in William tako čaka obisk Dublina in nekaterih drugih mest, z namenom, da bi še okrepila povezanost Irske z Veliko Britanijo in kot menijo številni, da bi vsaj za nekaj dni pobegnila pred Harryjem in Meghan.

A vse se zdi, da se drug drugemu le ne bodo uspeli izogniti, saj naj bi se devetega marca vsi skupaj pojavili na proslavi, ki obeležuje Commonwealth in sicer v Westminstrski palači.

To pa bodo hkrati tudi zadnje kraljeve obveznosti za Harryja in Meghan, ki se s prvim aprilom poslavljata od kraljeve družine in se bosta posvetila svojemu novemu življenju.