Princ Harry in Meghan Markle se bosta za nekaj časa umaknila iz javnosti

Princ Harry in Meghan Markle se bosta za nekaj časa umaknila iz javnosti (foto: Profimedia) Profimedia
6. 11. 2019

Vojvodinja Meghan Markle in princ Harry se za nekaj časa poslavljata od kraljevih obveznosti in se umikata z oči javnosti.

Princ Harry in vojvodinja Meghan Markle sta se odločila, da bosta novembra za nekaj časa prekinila svoje kraljeve obveznosti in odšla v ZDA, kjer bosta praznovala tudi Thanksgiving day.

Ni skrivnost, da Meghan močno pogreša ZDA, svoje prijatelje in predvsem svojo mamo Dorio Ragland, ki ji pomeni vse na svetu. Že dlje časa se je šušljalo, da naj bi se par odpravil čez lužo, zdaj pa je jasno, da že prav kmalu odhajata v ZDA, v Veliko Britanijo pa se bosta vrnila okoli božičnih praznikov, ki jih kraljeva družina že tradicionalno preživlja v palači s kraljico.

Meghan in Harry si želita, da bi mali princ Archie malo več časa preživel s svojo ameriško babico in da bi družina lahko nekaj časa preživela tudi v ZDA, od koder prihaja vojvodinja.

To bo tudi prvi družinski dopust to leto, saj sta bila Harry in Meghan vse do zdaj izjemno aktivna, Meghan pa je tudi svoj porodniški dopust močno skrajšala in se je že zelo kmalu posvetila kraljevim obveznostim.

Ni skrivnost, da kraljica Elizabeta ni najbolj navdušena nad takšnimi odločitvami, a javnost je že vajena, da Meghan in Harry ne upoštevata prav veliko kraljeve tradicije in večino stvari naredita po svoje.

Priporočamo