Princ Harry in Meghan Markle se vračata v London, kjer ju čaka cel kup kraljevih obveznosti

Princ Harry in Meghan Markle se vračata v London, kjer ju čaka cel kup kraljevih obveznosti (foto: Profimedia) Profimedia
21. 2. 2020

Princ Harry in Meghan Markle se na veliko željo kraljice Elizabete vračata v London, kjer se bosta za zadnjič posvetila kraljevim obveznostim.

Kraljica Elizabeta si je močno želela, da bi princ Harry in Meghan Markle pred dokončnim odhodom s kraljevega dvora opravila še nekaj kraljevih obveznosti in se posvetila svojim kraljevim oboževalcem.

Princ Harry in Meghan Markle se bosta tako na kraljičino željo že kmalu vrnila v Londonu, kjer ju do konca marca čaka še kopica kraljevih obveznosti, preden se bosta nato dokončno poslovila od britanske kraljeve družine.

Že 28. februarja se bo princ Harry v studiu pridružil Jon Bon Joviju, ki bo tam snemal svoj veliki hit Unbroken skupaj z zborom Invictus Games, da bi tako podprl Harryjevo dobrodelno organizacijo Invictus Games Foundation. 

5. marca se bosta princ Harry in Meghan Markle prvič od napovedanega odhoda pojavila skupaj in se udeležila podelitve Endeavour Fund nagrad, vsakoletni dogodek je posvečen ranjenim, poškodovanim in bolnim uslužbencem in veteranom, ki so si s športom in avanturističnimi izzivi pomagali pri okrevanju in rehabilitaciji. Meghan in princ Harry sta se podelitve nagrad udeležila že zadnji dve leti.

Princ Harry bo naslednji dan preživel v družbi dirkača formule ena Lewisa Hamiltona, ko se bo udeležil odprtja Silverstone Experience muzeja, ki bo slavil zgodovino in tudi prihodnost britanski dirk.

7. marca bosta Meghan in Harry obiskala glasbeni festival Mountbatten, ki se bo odvijal v Royal Albert Hall. Dogodek bo posvečen 75. obletnici konca druge svetovne vojne in 80. obletnici nastanka britanskih Commandosov, ob tem pa bodo zbirali denar za dobrodelno organizacijo The Royal Marines, k je namenjena kraljevim marincem.

Nato pa Meghan Markle 8. marca čaka poseben nastop s katerim bo obeležila svetovni dan žensk, a podrobnosti o tem nastopu za zdaj javnosti še niso znane.

Vsekakor ju čaka zelo veliko obveznosti, na katere se že nekaj časa skrbno pripravljata, nato pa se bosta dokončno umaknila z britanskega kraljevega dvora.

Priporočamo