Princ Harry in Meghan Markle skušata narediti vse, da mali Archie ne bi bil ljubosumen na sestrico Lilibet

Princ Harry in Meghan Markle skušata narediti vse, da mali Archie ne bi bil ljubosumen na sestrico Lilibet (foto: Profimedia) Profimedia
17. 6. 2021

Kljub navdušenju nad novo članico kraljeve družine njena starša skrbno pazita, da v vse aktivnosti, povezanimi z Lilibet, vključita tudi sina Archieja.

Princ Harry in njegova soproga Meghan Markle sta izjemno srečna, da sta dobila punčko. Še posebej naj bi bil navdušen očka Harry, ki še vedno ne more verjeti, da se mu je uresničila želja in da je dobil hčerkico. Uživa v sprehodih z dojenčico, tako da si lahko mama Meghan v tem času malce spočije.

Vir, ki jima je blizu, je za tuje medije dejal, da je Harry izjemno vesel in da komaj čaka, da malo Lilibet pokaže svetu. Hkrati pa oba starša pazita na to, da ob skrbi za dojenčico ne bi zanemarila svojega sina.

"Doslej ni bilo nobenih težav. Ko je čas za crkljanje, se crkljata oba, Archie in mala Lili. Ko otroka zaspita, imata starša malce časa zase," navaja isti vir, ki hkrati dodaja, da malčica spi cele noči in da se ne zbuja.

A vse ni tako idilično. Harry in Meghan še vedno prejemata kritike zaradi odločitve, da hčerko poimenujeta Lilibet. Strokovnjakinja za kraljevo družino, Penny Junor, je dejala, da še ni jasno, ali sta o izbiri imena obvestila kraljico Elizabeto. Če nista, se zdi, da sta vse skupaj naredila zelo premišljeno, da bi z izbiro imena dobila točke na svoj račun. Junorjeva pravi, da je ime Lilibet zelo intimno, saj gre za kraljičin vzdevek. Ker pa sta malčici dala še ime Diana, vse skupaj zveni še bolj kraljevsko.

No, zdi se, da kar koli že naredita, nikoli ne bo vsem prav, tako da sta se Harry in Meghan s tem že sprijaznila in mirno živita svoje življenje - ne glede na vse kritike.