Princ Harry in Meghan Markle sta bila modno usklajena, a to je razkil šele veter

Princ Harry in Meghan Markle sta bila modno usklajena, a to je razkil šele veter (foto: Profimedia) Profimedia
11. 3. 2020

Vojvodinja Meghan Markle in princ Harry sta bila na svojem zadnjem kraljevem dogodku še posebej modno usklajena.

Meghan Markle in princ Harry sta se na letni slovesnosti v čast Commonwealthu še zadnjič pojavila na uradnem kraljevem dogodku, preden se bosta konec marca za vedno poslovila od svojih kraljevih naslovov.

To je bilo tudi prvič, da je bila vsa družina skupaj, a odnosi niso bili ravno idilični, saj sta se princ William in princ Harry komaj pogledala in videti je bilo, da je bilo ozračje še posebej napeto.

A bolj kot ozračje so modni kritiki spremljali modno kombinacijo Meghan Markle, ki je bila naravnost osupljiva in s tem je nekdanja hollywoodska igralka še enkrat odčitala lekcijo vsem kraljevim damam in pokazala, kako se pritiče obleči za nekoga, ki je modre krvi.

Za svoj zadnji kraljevi dogodek je vojvodinja izbrala čudovito zeleno obleko modne oblikovalke Emilie Wickstead, ki jo je dopolnila s čevlji modne hiše Aquazzura in čudovito torbico modne oblikovalke Gabrielle Hearst.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Este lunes, los duques de Sussex hicieron su última aparición oficial como miembros 'senior' de la familia real británica con motivo de la celebración del Día de la Commonwealth. Para este cierre, Meghan Markle lució espléndida con un vestido verde esmeralda, firmado por Emilia Wickstead, consistente en un diseño entallado, falda lápiz y midi, manga larga y pespuntes que estilizaban su figura. El toque final, como broche de oro, fue la capa asimétrica que salía del cuello perkins. Completó con unos zapatos color nude, de Aquazurra, un tocado a juego, de William Chambers, y un bolso, de Gabriella Hearst, modelo 'Demi'. ¿Qué te parece? #MeghanMarkle #DuquessOfSussex #estilo #style #realeza #RealezaXVanidades #royalty #Vanidades #VanidadeaMx (Fotos: Getty Images)

A post shared by Revista Vanidades (@vanidadesmx) on

Princ Harry je svojo soprogo lepo podprl in ji namenil posebno pozornost, za katero je sprva vedel le kraljevi par, a ko je zapihal veter, so vsi lahko videli, da ima Harryjev suknjič podlogo v barvi Meghanine obleke. Vsekakor je bil Harry na zadnjem kraljevem dogodku še posebej pozoren do svoje Meghan in ji je želel kar čim bolj olajšati celotno slovesnost.