Princ Harry in Meghan Markle sta nazaj v Londonu, kjer sta razkrila vse o potovanju v Kanado

Princ Harry in Meghan Markle sta nazaj v Londonu, kjer sta razkrila vse o potovanju v Kanado (foto: Profimedia) Profimedia
9. 1. 2020

Princ Harry in Meghan Markle sta se vrnila iz dolgega potovanja po Kanadi, kjer sta slavila božično novoletne praznike. Po prihodu v London pa sta bila polna izbranih besed o njuni kanadski pustolovščini.

Princ Harry in Meghan Markle sta bila vse od začetka novembra v ZDA in Kanadi, kjer sta slavila tudi praznike in novo leto. Zdaj sta se spočita in polna vtisov vrnila v London, kjer sta obiskala Canada House, da bi zahvalila za vse gostoljubje, ki so jima ga nudili Kanadčani, ki so na kraljevi par naredili velik vtis.

"Meghan je dejala, da je bilo tako zelo lepo in videti sta bila zares srečna in spočita," je za revijo People dejala ena izmed uslužbenk Canada House.

"Harry je dejal, da je veliko časa v Vancouvru deževalo, a mislim, da se je šalil, ker se je ob tem ves čas smejal," je dodal drugi uslužbenec Canada House.

Meghan je med obiskom razkrila tudi to, da je bil njun sin Archie naravnost navdušen nad naravnimi lepotami Kanade. Meghan in Kanada sta stari znanki, saj je nekdanja hollywoodska igralka v Toronu živela kar nekaj let, ko je snemala uspešno serijo Suits, na Kanado pa jo vežejo prav posebno lepi spomini, saj se je tukaj začela njena romanca s princem Harryjem, v Kanadi pa sta se tudi prvič skupaj pojavila v javnosti, ko sta prišla podpreti Invictus Games v Torotno leta 2017.

Zdi se, da je bil tudi tokratni kanadski potep za oba še kako poseben, saj sta jo tokrat prvič obiskala kot družina in zato je bil njun oddih še bolj poseben in bolj radosten.

Priporočamo