Princ Harry in Meghan Markle sta zaljubljena kot prvi dan

Princ Harry in Meghan Markle sta zaljubljena kot prvi dan (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
22. 2. 2017

Kot kaže, je razmerje princa Harryja z lepo ameriško igralko Meghan Markle vse bolj resno, saj se parček ne skriva več. Nedavno so ju tako fotografi prvič skupaj ujeli v objektiv, ko sta se v Londonu z roko v roki sprehodila do priljubljene restavracije Soho House, kjer sta si privoščila večerjo.

 A kljub temu, da je bila restavracija polna, se tudi tam nista skrivala. Kot poročajo očividci, sta si izbrala mizo, ki jima je ponujala malce več zasebnosti, a to bolj zato, da sta se lahko v miru pogovarjala, kot pa zato, da ju drugi ne bi videli. Delovala sta tako kot vsak drug zaljubljen parček in pozornosti nista posvečala nikomur drugemu kot le drug drugemu. Po večerji nista ostala dolgo v restavraciji, ampak sta se hitro odpravila domov. Čeprav uradno še ne živita skupaj, bosta skupaj predvidoma vse do aprila, ko igralka ponovno začne snemanje serije Suits.

V tem času ne bosta le v Londonu, v prihodnjih tednih naj bi se skupaj odpravila tudi na smučanje, ni pa znano kam. Kot vedo povedati viri, ki so jima blizu, naj bi oba zelo uživala v družbi drug drugega, in čeprav sta skupaj šele šest mesecev, se jima naj bi zdelo, kot da se poznata že veliko dlje. Odlično se razumeta ter imata tudi veliko skupnih interesov, ki so ju še bolj povezali. Zato mnogi ugibajo, da bi se parček prav lahko že letos tudi zaročil. No, še prej bo v to morala privoliti angleška kraljica, ki naj bi, kot poročajo mediji, njuno zvezo sicer podpirala.

Tina Ambrožič

Priporočamo