Princ Harry in Meghan Markle v javnosti izkoristita vsako priložnost, da se lahko objameta

Princ Harry in Meghan Markle v javnosti izkoristita vsako priložnost, da se lahko objameta (foto: Profimedia) Profimedia
26. 9. 2018

Princ Harry in Meghan Markle sta tudi v javnosti vedno zelo pozorna drug do drugega in nič drugače ni bilo niti nedavno na podelitvi nagrad Coach Core Awards, kjer sta bila videti zelo zaljubljeno.

Princ Harry in Meghan Markle v javnosti nikakor ne skrivata čustev in sta drug do drugega vedno zelo pozorna. Na javnih dogodkih se tako skoraj vedno držita za roke, njune roke pa nemalokrat počivajo drug na drugem. Nič drugače ni bilo niti nedavno, ko sta se udeležila Coach Core Awards, kjer sta bila videti zelo zaljubljeno.

Princ Harry je tako svojo lepo ženo večkrat objel in ves čas pazil, da se ne bi dolgočasila oz. počutila zapostavljeno. Še posebej pa so bili ljubki trenutki, ko je Harry na parketu svojo Meghan objel, ona pa ga je nežno pobožala po hrbtu. 

Ljubek trenutek pa se je zgodil tudi nedavno, ko je Meghan predstavljala svojo novo knjigo, kjer ji je Harry pred vsemi popravljal lase, vojvodinja pa se je ob tej gesti le sramežljivo nasmehnila.