Princ Harry in Meghan Markle: V javnosti sta se držala za roke

Princ Harry in Meghan Markle:  V javnosti sta se držala za roke (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Nova
9. 10. 2017

Prvič sta se princ Harry in Meghan Markle skupaj pojavila v javnosti na odprtju iger Invictus v Torontu. Le da sta tam pač morala sedeti ločeno ...

Ko pa sta bila zunaj neuradno, na nekem teniškem turnirju, sta seveda sedela skupaj, se držala za roke in si nežno šepetale ter se ves čas zaljubljeno gledala. To na odprtju iger ni bilo mogoče, tam je princ Harry (33) sedel ob prvi dami Amerike, Melaniji Trump (48). Meghan (36) pa je sedela na drugem koncu s prijateljem. To pa zato, ker nista niti zaročena. Ker mladi par ne more biti pogosto skupaj, izkoristita vsako priložnost za to, da se posvetita drug drugemu.

Meghan se ne ozira kaj dosti na dejstvo, da kraljica Elizabeta II. ni najbolj navdušena nad Harryjevo izbiro. Verjetno jo najbolj moti to, da je bila lepa igralka enkrat že poročena, da je malce starejša od Harryja in povrh vsega še igralka. "Moje življenje gre naprej. Odkar sva s Harryjem par, se ni drastično spremenilo. In tako bo tudi ostalo. Še vedno bom snemala filme ..." je odločna Meghan, ki ne misli kaj dosti spremeniti svojega načina življenja.

Par je skupaj nekaj več kot leto dni. Pred tem je bila Meghan v zvezi s producentom Trevorjem Engelsonom, a sta se leta 2013 po dveh letih zakona tudi razšla. S Harryjem sta najprej pol leta hodila na skrivaj, potem pa zveze ni bilo več mogoče skrivati in morala sta svojo zvezo tudi obelodaniti. No, seveda zdaj vsi čakajo, kdaj bo zaroka in nato še poroka, ki bo zagotovo veličastna. "To je najin čas, na koncu dneva sva samo dva človeka, ki se ljubita," je v nekem intervjuju izjavila Meghan. Govori se tudi, da naj bi se kmalu preselila k Harryju v London, a za zdaj uradnih vesti o tem še ni podal nihče.

Sandra Bratuša

Priporočamo