Princ Harry in Meghan Markle že imata za seboj prvi poslovni projekt in zanj sta mastno zaslužila

Princ Harry in Meghan Markle že imata za seboj prvi poslovni projekt in zanj sta mastno zaslužila (foto: Profimedia) Profimedia
11. 2. 2020

Princ Harry in Meghan Markle sta se po umiku iz kraljeve družin odlično znašla in zdi se, da jima gre finančno več kot odlično.

Princ Harry in Meghan Markle sta se nedavno mudila v Miamiju na zasebni večerji, kjer sta spregovorila tudi o pomembnosti duševnega zdravja. 

Princ Harry je tako spregovoril o boleči izgubi svojega mame Diane in o tem, kako je sprva vsa svoja čustva močno potiskal in jih zanikal, šele zadnja tri leta pa je začel obiskovati psihologa in zdraviti težke travme iz svojega otroštva.

Meghan je svoj govor namenila princu Harryju in njunemu odnosu in mu javno izpovedala svojo ljubezen.

Njun govor seveda ni bil prav poceni, to je bil za kraljevi par sploh prvi skupni poslovni projekt, od njunega odhoda iz kraljeve družine. Britanski strokovnjak za brendiranje Mark Borkowski pa je Daily Mail razkril, da sta po vsej verjetnosti v žep pobasala okoli pol milijona dolarjev, seveda pa se razume, da so jima organizatorji plačali tudi stroške gostovanja in letalske vozovnice.

Vse se zdi, da jima gre za zdaj odlično in da po odhodu iz kraljeve družine ne bosta prav tenko piskala, saj bosta finančno več kot odlično preskrbljena.

Priporočamo