Princ Harry in Meghan sta bila zavrnjena!

Princ Harry in Meghan sta bila zavrnjena! (foto: Profimedia) Profimedia
5. 1. 2020

Znano je, da sta princ Harry in Meghan praznike preživela v Kanadi.

Na Twitterju jima je dobrodošlico voščil tudi kanadski premier Justin Trudeau. Potovanje poteka malce drugače, če si član kraljeve družine, ker lahko zaradi prepoznavnosti imena prideš kamorkoli, kajne?

No, kraljevi par je doživel nekaj, česar zagotovo nista pričakovala. Harry in Meghan sta želela večerjati v restavraciji Deep Cove Chalet, vendar v njej zanju ni bilo prostora. Ne zaradi tega, ker si njunega obiska ne bi želeli. Stvar je bila v tem, da potrebujeta kar nekaj varnosti, ko potujeta in to je bilo preveč za solastnika in glavnega kuharja Pierra Koffela.

Njegova žena Bev Koffel (tudi lastnica restavracije) je povedala, da so varnostniki kraljevega para prišli v restavracijo in povedali, da bi zaljubljenca rada prišla na večerjo. Jasno je dala vedeti, da je bila ona takoj za to, toda njen mož tega ni želel.

Nekaj možnosti še vedno obstaja, da bosta lahko nekoč večerjala v restavraciji, toda zaenkrat jima lastnica restavracije Bev želi, da se na počitnicah spočijeta po razburljivem letu, ki sta ga imela.

"Pustite jima, da se naužijeta nekaj miru in tišine. Vsi smo srečni in veseli, da sta v naši bližini. Želim jima toliko zasebnosti, kolikor jo le lahko dobita. To si zaslužita."

Tudi tisti, ki so modre krvi, včasih le doživijo zavrnitev.

Priporočamo