Princ Harry in njegova izbranka bosta zaživela pod isto streho

Princ Harry in njegova izbranka bosta zaživela pod isto streho (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
16. 4. 2017

Princ Harry in njegova izbranka Meghan Markle sta skupaj šele od lanskega junija, a kot kaže, je njuna zveza zelo resna.

Zato naj bi se tudi odločila za to, da že letošnje poletje zaživita skupaj pod isto streho. Skupnega doma pa jima ne bo treba iskati, saj ga že imata oziroma ga ima princ Harry. V kratkem se bo namreč iz stanovanja, ki ga ima v stavbi Nottingham Cottage in v katerem sta do zdaj z Megan preživljala skupne trenutke, preselil v stanovanje v Kensingtonski palači.

To je sicer, tako kot tudi celotna stavba, v prenovi, a naj bi bilo pripravljeno do poletja. Bosta pa v njej živela tudi princ William in njegova žena, vojvodinja Kate z družino, zato smo prepričani, da parčku ne bo dolgčas. Sicer pa tuji mediji že ugibajo, ali selitev pod skupno streho morda pomeni tudi to, da se par namerava zaročiti. V tem primeru bi Meghan najverjetneje morala postaviti svojo igralsko kariero na stranski tir in se začeti privajati na novo vlogo. Če bi se s Harryjem poročila, bi ji najverjetneje pripadel naziv vojvodinje ter tudi številne s tem povezane obveznosti.

Tina Ambrožič

Priporočamo