Princ Harry in princ William se danes nikakor ne moreta videti, njun odnos je povsem hladen

Princ Harry in princ William se danes nikakor ne moreta videti, njun odnos je povsem hladen (foto: Profimedia) Profimedia
13. 3. 2020

Vse od odločitve, da princ Harry in Meghan Markle zapustita kraljevo družino, so se odnosi na dvoru močno spremenili.

Princ Harry in princ William sta veljala za izjemno povezana brata, ki sta veliko časa preživela skupaj. Smrt njune mame, princese Diane, ju je že v otroštvu še močneje povezala in zdelo se je, da je njuna vez močnejša od česarkoli drugega.

No, po odločitvi, da se princ Harry in Meghan Markle umikata iz kraljeve družine pa so se odnosi na dvoru močno spremenili in postali veliko bolj hladni.

Njun odnos naj bi se prvič začel krhati že na začetku Harryjevega razmerja z Meghan Markle, ko mu je princ William dejal, da se mu preveč mudi in da naj si vzame malo več časa.

Njun odnos pa je še dodatno poslabšala odločitev, da se Harry in Meghan umikata iz kraljeve družine, česar William ni prenesel najbolje. Ob nedavnem obisku kraljevega para v Londonu je bilo jasno, da se para ne preneseta najbolje, saj se ob skupnem srečanju niso kaj veliko pogovarjali. Harry in William sta se le bežno pozdravila, Kate pa je kraljevi par preprosto ignorirala in se delala kot, da ne obstajata.

Po poročanju revije People naj bi bila brata dan danes v povsem drugačnih odnosih, kot sta bila nekoč. Med njima ni več tesnih vezi in zdi se, da se je njun odnos za vedno spremenil.