Princ Harry in vojvodinja Meghan Markle bosta verjetno že prav kmalu ostala brez kraljevih nazivov

Princ Harry in vojvodinja Meghan Markle bosta verjetno že prav kmalu ostala brez kraljevih nazivov (foto: Profimedia) Profimedia
20. 2. 2020

Princ Harry in Meghan Markle sta se nedavno poslovila od kraljeve družine in vse kaže, da se bosta morala tudi od kraljevih nazivov.

Princ Harry in Meghan Markle sta se v začetku leta odločila, da ne bosta več del kraljeve družine in da bosta postala finančno neodvisna.

A to za seboj potegne marsikaj in med drugim tudi verjetno izgubo kraljevih nazivov. Po pisanju Daily Maila odločitev o tem, kako se bosta po odhodu iz kraljeve družine imenovala Harry in Meghan še ni dokončno sprejeta, za zdaj pa kraljevi par še vedno uporablja Instagram profil s kraljevim nazivov, prav tako pa v kratkem načrtujeta tudi ustanovitev dobrodelne organizacije, ki bi imela kraljevi naziv.

No, kako se bosta na koncu imenovala in kakšen naziv jima bo pripadal je za zdaj še prezgodaj govoriti, saj si kraljica Elizabeta želi, da bi se marca še enkrat vrnila v London in sodelovala še na nekaterih kraljevih dogodkih, potem pa bo čas, da se usedejo za skupno mizo in naredijo končno odločitev o tem, kakšne bodo njune vloge in njuni nazivi.