Princ Harry in vojvodinja Meghan: Pripravljena na otroke

Princ Harry in vojvodinja Meghan: Pripravljena na otroke (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Nova
26. 6. 2018

Po tem, ko sta britanski princ Harry in njegova izvoljenka Meghan Markle 19. maja dahnila usodni da, sta se podala na novo življenjsko pot. In zdaj želita ustvariti družino.

Princ Harry je dolgo iskal žensko svojega življenja. Tako so nekateri že obupali, da jo bo kdaj našel. Potem pa je spoznal kanadsko igralko, ki je v hipu osvojila njegovo srce. Meghan Markle je očitno očarala tudi vse na dvoru, tako da se niso kaj dosti upirali misli, da bi postala članica kraljeve družine. Lepa in romantična poroka je v cerkvi zbrala 600 svatov in prav vsi se strinjajo, da sta mladoporočenca delovala zelo zaljubljeno. In zdaj imata pred seboj naslednji cilj, čim prej želita zasnovati družino.

Vir blizu zaljubljenega para pravi, da so otroci trenutno prvi na listi prioritet, ki jih imata Harry in Meghan. To, da si po poroki želita otrok, sta povedala v enem od skupnih intervjujev, ki sta jih dala malo pred poroko. "Oba se strinjava, da si po poroki najprej želiva imeti otroke," je dejala Meghan. Res pa je, da se mogoče to niti ne bo zgodilo takoj, saj ima sedaj Meghan veliko drugih obveznosti. Med drugim mora opraviti šestmesečni tečaj učenja kraljevega protokola, manir in zgodovine. Čim bolje se mora namreč vklopiti v kraljevino in ne sme se pripetiti, da bi se v kakšni situaciji znašla v zadregi, ko ne bi znala odgovoriti na katero od vprašanj.

Princ Harry & vojvodinja Meghan: Pripravljena na otroke

Meghan bo morala tudi zelo paziti, kaj obleče. No, to je že opaziti, saj je njen stil oblačenja povsem drugačen, kot je bil pred poroko, ko je bila samo še dekle princa Harryja. Kar se tiče modnih kreatorjev, na kraljevem dvoru spodbujajo nošenje kreacij angleških modnih oblikovalcev. Mlajši člani kraljeve družine tako velikokrat iščejo mlade talente, ki imajo drzne kreacije, kar je za modno industrijo na Otoku res ključnega pomena.

Meghan se je tako morala odreči strganim kavbojkam, prekratkim krilom, supergam in še marsičem, v čemer je prej tako rada hodila naokoli. Za določene priložnosti ima namreč točno določeno, kaj lahko obleče. Le redko se katera od članic kraljeve družine pokaže v črnini ali pa brez rokavov. Starejših članic družine ne boste videli v hlačah. Kraljica ima na primer v robu oblek in kril našite male uteži, da se ne bi kdaj znašla v neprijetni situaciji, ko bi ji veter lahko dvignil krilo. Kraljica mora imeti žive barve, da bi se jo v množici lahko takoj opazilo. 

Besedilo: Sandra Bratuša // Foto: Profimedia

Priporočamo