Princ Harry in William odslej v javnosti le še redko skupaj

Princ Harry in William odslej v javnosti le še redko skupaj (foto: Profimedia) Profimedia
30. 10. 2018

Vse kaže, da bomo princa Harry in princa Williama v prihodnosti le še redko videvali skupaj na uradnih protokolarnih dogodkih.

Princ William in Harry sta se v zadnjih letih na številnih dogodkih pojavljala skupaj in britanska javnost je bila navdušena nad njunimi šaljivimi medsebojnimi pogovori, s katerimi nikoli nista razočarala. No, vse pa kaže, da takšnih prizorov v prihodnosti ne bomo videli prav veliko.

Roya Nikkah je za The Sunday Times pojasnila, da se znotraj britanske kraljeve družine pripravljajo velike spremembe vlog. "Princ William in princ Harry se pripravljata, da gresta vsak svojo pot. Razmišljata celo o tem, da naj bi razdelila Kensingtonsko palačo in ločila tudi vlogi Kate Middleton in Meghan Markle."

"Brata sta drug na drugega seveda zelo navezana in po smrti njune mame Diane sta bila drug drugemu v veliko tolažbo, no zdaj ima vsak svojo družino in stvari so se seveda nekoliko spremenile. Povsem normalno je, da se bosta princa odslej veliko bolj osredotočala na svoji družini, še posebej zdaj, ko se je poročil tudi princ Harry. No, čeprav bosta šla vsak svojo pot, bomo še vedno lahko uživali v njunih prikupnih pogovorih, za to bo zagotovo še veliko priložnosti."

Priporočamo