Princ Harry je komaj zadrževal solze, ko je govoril o Meghan

Princ Harry je komaj zadrževal solze, ko je govoril o Meghan (foto: Profimedia) Profimedia
18. 10. 2019

Na podelitvi nagrad WellChild v Londonu je na govorniški oder stopil tudi princ Harry. Ko je govoril o očetovstvu, so ga preplavila čustva, kar je vidno tudi na posnetku prireditve.

S soprogo Meghan Markle sta se udeležila dogodka, posvečenega otrokom, ki se borijo z raznimi boleznimi. Med govorom se je spomnil časov, ko je izvedel, da bo postal oče, a javnosti te novice še ni razkril. Tudi takrat je stal na istem odru, a letos je dejal, da je vse drugače, saj je zdaj oče.

"Že 10 let sem član te organizacije, vsako leto pa me presenetijo in navdihnejo. Lani sem tukaj stal s soprogo, vedela sva, da bova postala starša. Spomnim se, da sem močno stisnil Meghanino roko, razmišljala sva, da bova tudi sama kmalu vzgajala otroka." Med govorom je naredil premor, saj je komaj zadrževal solze.

"Zdaj, ko sem tukaj kot starš in vam govorim o tem, se v meni budijo čustva, za katera nisem niti vedel, dokler nisem postal oče," je še dejal Harry. Povedal je še, da si niti en starš ne more predstavljati, da njegov otrok trpi.

Priporočamo