Princ Harry je Meghan Markle prepovedal nositi kostime

Princ Harry je Meghan Markle prepovedal nositi kostime (foto: Profimedia) Profimedia
25. 7. 2018

Vojvodinja Meghan Markle se še vedno trudi osvojiti pravila kraljevega oblačenja, najbolj pa jo moti, ker skoraj nikoli ne sme nositi hlač oziroma kostimov.

Princ Harry in Meghan Markle se bosta jeseni odpravila na uradni obisk na Novo Zelandijo in v Avstralijo, že zdaj pa se v zakulisju odvija prava modna bitka, saj vojvodinja že izbira modne kombinacije, ki jih bo pokazala na uradnih dogodkih.

Po pisanju Marie Claire si je vojvodinja zaželela s seboj vzeti tudi kostim modne oblikovalke Stelle McCartney, a se je princ Harry takoj uprl takšni ideji. "Meghan so dejali, da se mora nehati oblačiti kot hollywoodska igralka in se začeti oblačiti kot članica kraljeve družine. Kostim, ki ga je želela nositi Meghan, se je zdel princu Harry premalo tradicionalen, zato se je morala Meghan kaj hitro posloviti od takšne modne kombinacije," je dejal neimenovani vir.

Meghan se je do zdaj že nekajkrat pojavila v hlačnih kostimih, čeprav kraljevi protokol narekuje, da bi morale kraljeve dame nositi krila. Hlačni kostimi pa niso povšeči niti kraljici Elizabeti, ki hlače na vojvodinjah ne vidi prav rada.