Princ Harry je Meghan odpeljal h kraljici na čaj

Vir: Lea
4. 11. 2017

Končno se je zgodilo tisto, kar so že vsi dolgo pričakovali. Princ Harry je svojo izvoljenko odpeljal k babici, kraljici Elizabeti II., na čaj.

Tako so postale tudi vse glasnejše govorice, da bo princ Meghan zaprosil za roko. In seveda mora kraljica pred tem korakom dati neke vrste odobritev. Tako igralka Meghan Markle počasi postaja članica britanske kraljeve družine.

Kraljico Elizabeto II. je srečala v Buckinghamski palači, kjer je bila čajanka. Harry je Meghan tja pripeljal v blindiranem avtomobilu, in to malo pred peto uro popoldne, ko kraljica pije čaj. Tisti čas v palači ni bilo njenega soproga, princa Philipa. Kot naročata protokol in angleški bonton, sta se na čaju zadržala približno eno uro. Meghan je kraljico srečala že enkrat prej, in sicer v dvorcu Balmoral, kjer kraljeva družina preživlja del poletnih počitnic.

Pred dnevi pa se je tudi v javnosti pojavila novica, da naj bi Meghan zapuščala serijo Nepremagljivi dvojec, v kateri igra od leta 2011. Očitno se zaveda, da bi težko igrala in bila hkrati tudi princesa. Marsikdo se ob tem spomni na legendarno Grace Kelly, ki se je odrekla svoji bleščeči igralski karieri tisti hip, ko se je poročila z monaškim knezom Rainierjem. Nikoli več ni stopila pred filmske kamere, čeprav je imela še veliko mamljivih ponudb. Vodilnim v seriji naj bi Meghan dejala, naj v osmi sezoni nadaljevanke ne računajo več nanjo. Menda ta odločitev ni bila preveč težka, saj naj bi bila v princa zaljubljena do ušes in zaradi ljubezni pripravljena zapustiti igralski svet. Parček naj bi se zaročili še pred božičem. Če se bo to vse uresničilo in bo res postala princesa, se bo verjetno morala bolj posvetiti humanitarnemu delu. No, to verjetno ne bo večja težava, saj že sedaj sodeluje z Unicefom.

Meghan odpeljal h kraljici na čaj

Princ je svojo izbranko spoznal na dobrodelnem dogodku v Torontu. Takoj sta si bila všeč, a je bila naklonjenost najprej le prijateljske narave. Harry pa je bil vztrajen in jo je nenehno vabil na zmenek. Meghan je seveda klonila, a sta bila kar nekaj časa le prijatelja, saj sta bila, če ne drugega, vsak na svojem koncu sveta. Potem pa sta lani julija odšla na romantičen konec tedna v Los Angeles. Meghan je bila vedno pogosteje na obisku v Londonu, živela je pri Harryju in kmalu je spoznala tudi njegovega brata, princa Williama, in soprogo vojvodinjo Kate. S to naj bi se hitro ujeli in se odlično razumeta. Medtem je Meghan spoznala tudi Harryjevega očeta, princa Charlesa, ki naj bi bil nad sinovo izbranko navdušen. Njega namreč ni motilo, da je nekoliko starejša od Harryja in da je bila že enkrat poročena. Ne nazadnje je tudi sam drugič poročen.

Priporočamo