Princ Harry je s to potezo uničil sanje svoje mame: "Diana bi bila jezna nanj", trdi prijatelj pokojne princese

Princ Harry je s to potezo uničil sanje svoje mame: "Diana bi bila jezna nanj", trdi prijatelj pokojne princese (foto: Profimedia) Profimedia
26. 2. 2021

Mlajši sin princese Diane nikoli ni skrival dejstva, da pogreša svojo mamo.

Prezgodaj se je poslovila in za seboj pustila sinova Williama in Harryja, ki sta jo na svoji poti odraščanja še kako pogrešala. Zanju je imela tudi načrte, a eden od njih je zdaj padel v vodo.

Princ Harry in njegova soproga, Meghan Markle, sta se preselila v ZDA in pričakujeta drugega otroka. Od njune odločitve o opustitvi kraljevih dolžnosti in selitvi je minilo eno leto, kar verjetno pomeni, da se ne nameravata vrniti na dvor. Če bi bila Harryjeva mama, princesa Diana, še živa, bi se gotovo jezila na mlajšega sina zaradi njegove odločitve, trdi modni oblikovalec Roberto Devorik, ki je bil Dianin prijatelj.

Devorik je prepričan, da bi bila Diana "besna" na Harryja, ker je zapustil kraljevo družino, čeprav je enako naredila tudi sama, ko se je ločila od princa Charlesa. Diana naj bi svojemu prijatelju večkrat zaupala, da od Harryja veliko pričakuje. Dejala je, da bo, ko odraste, njej pomagal oblikovati sodobnejšo in boljšo monarhijo.

Upala je, da bo Harry pomagal spremeniti zastarela pravila kraljeve družine, ki so škodila tudi njej, ko je bila še poročena s Charlesom. No, Dianine želje so morda res bile take, a vsi, ki so jo poznali, vedo, da si je najbolj želela tega, da bi bila njena sinova srečna. Harryju bi zagotovo odpustila njegovo selitev, če je to tisto, kar ga je osrečilo, kajne?

Priporočamo