Princ Harry je močno potrt, ne ve več, kako bi zaščitil svojo Meghan

Princ Harry je močno potrt, ne ve več, kako bi zaščitil svojo Meghan (foto: profimedia) profimedia
16. 5. 2018

Princ Harry in Meghan Markle bosta usodni da dahnila že to soboto, pred poroko pa se stvari vse bolj zapletajo.

Bodoča soproga britanskega princa Harryja, Meghan Markle, tik pred poroko leta doživlja pravo družinsko dramo. Kakor piše britanski tabloid Daily Mail naj bi bila pred poroko povsem zlomljena, ker se njen oče Thomas Markle ne bo pojavil na poroki, potem ko se je zapletel v škandal s paparaco fotografijami. Njen oče je namreč kar sam poklical paparace in jih v zameno za plačilo prosil, da so naredili nekaj fotografij, ki bi ga pred hčerino poroko prikazale v nekoliko boljši luči.

"Meghan si želi, da bi se njen oče udeležil poroke. Ne želi niti pomisliti, da ga tam ne bi bilo. S Harryjem sta prosila svetovno javnost, da naj spoštujejo njegovo zasebnost. V teh težkih trenutkih ga želita podpreti, saj se zavedata, da se je znašel pod hudim pritiskom javnosti," je neimenovani vir zaupal javnosti. Thomas Markle želi biti ponosen oče, ki je sposoben poskrbeti za svojo hčerko in si ne želi, da bi ona skrbela zanj.

Po poročanju Daily Maila pa tudi princ Harry preživlja izjemno težke trenutke, saj si očita, da je za vse kriv prav on. "Povsem je dotolčen, saj misli, da vsi, ki pridejo v njegovo življenje naletijo na številne probleme in da je to cena, ki jo morajo plačati zaradi njega. Želi si, da bi lahko zaščitil Meghan in zelo mu je težko, da mora zaradi njega čez tako težke čase," je vir še zaupal britanskemu tabloidu.

Thomas Markle je po hudem škandalu s fotografijami doživel srčni infarkt. A Daily Mail poroča, da razlog izostanka na poroki ni njegovo slabo zdravstveno stanje, počuti se namreč preveč osramočenega, da je svoji hčerki tik pred poroko zakuhal takšen škandal. Zdaj je spoznal, da je bila ideja s paparaco fotografijami neposrečena in mu je za nastalo škodo izjemno žal.