Princ Harry naj bi z nekaterimi prijatelji prekinil stike

Princ Harry naj bi z nekaterimi prijatelji prekinil stike (foto: Profimedia) Profimedia
18. 1. 2020

Kjub temu, da nekateri prijatelji podpirajo princa Harryja pri njegovi odločitvi, so mnogi v skrbeh zaradi naraščajoče razdalje med njim in člani kraljeve družine.

Še posebej, ker naj bi se v zadnjem času oddaljil od mnogih dolgoletnih prijateljev. To naj bi storil, ko je bila Meghan približno šest mescev noseča s sinom Archijem.

"Mnogi niti nimajo več njegove številke. Razumejo, da se moški po poroki včasih oddalji od svojih prijateljev, vendar je ostalo nekaj zamer, ker so bili dolgo let zelo dobri prijatelji."

Izjema je Charlie van Straubenzee. On in princ Harry sta se spoprijateljila v šoli in sta od takrat tesna prijatelja. Charlie je tudi boter princu Archiju.

Meghan pa ostaja tesna prijateljica z mnogimi, ki jih je spoznala še preden se je poročila v kraljevo družino. Archie naj bi v Kanadi ostal z Meghanino dolgoletno prijateljico Jessico Mulroney. S parom je bila na novoletnem sprehodu opažena Meghanina soigralka iz serije Suits, Abigail Spencer. Obe omenjeni prijateljici pa sta bili tudi na Meghaninem babyshowerju.

Tisti, ki so blizu princu Charlesu, zanikajo govorice, da naj bi svojega sina namerno izpodrinil iz kraljeve družine.

"Charles je vedno načrtoval, da bo v prihodnje sodeloval s svojima sinovoma in ​​njunima družinama. Manjša monarhija, ki jo je Charles predlagal za znižanje stroškov, je vključevala tudi Harryja in žensko s katero bi se poročil."

Družinski prijatelj pa je za revijo People dejal: "Meghan in Harry tega nista želela rešiti tako, vendar sta bila v to prisiljena. V kraljevi družini je preveč slabe krvi in to je strupeno. Če bi bili odnosi boljši, bi bilo drugače."

O odločitvi, ki sta jo Harry in Meghan sprejela, je veliko ugibanj in namigovanj, dejstvo je, da si želita biti neodvisna od kraljeve družine.

Priporočamo