Princ Harry ni več najbolj zaželen

Princ Harry ni več najbolj zaželen (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
25. 1. 2019

Po tem, ko je britanski princ Harry dahnil usodni da, so začeli iskati novega samskega pripadnika modre krvi, ki bi bil zanimiv za nežnejši spol. 

In so ga našli, to je Arthur Robert Nathaniel Chatto … Glede na to, da sta princ William in princ Harry že kar dolgo oddana in zdaj že oba tudi poročena, je naziv najbolj zaželenega kraljevega samca prevzel Arthur Chatto (19 let). In kdo je ta mladenič? Vnuk britanske princese Margaret, sestre kraljice Elizabete II. Je starejši sin lady Sarah Chatto in njenega soproga Daniela Chatta ter 25. v vrsti za britanski prestol. Doslej javnost ni kaj dosti vedela o mladeniču, je pa zdaj zažgal na družbenem omrežju in postal izjemno popularen.

Tudi njegova mama, lady Sarah Chatto, je kar na lepem postala ena najbolj priljubljenih pripadnic britanskega dvora, že od nekdaj pa je najljubša nečakinja britanske kraljice Elizabete II., ki izkoristi vsako priložnost, da se druži z njo. Njena mama, princesa Margaret, grofica Snowdonska, se je rodila leta 1930 in je vedno veljala za črno ovco kraljeve družine. V življenju je nenehno iskala ljubezen, a je bila velikokrat zelo razočarana. Bila je zaljubljena v veliko starejšega ločenega pilota Petra Townsenda, a ko so odkrili njuno ljubezensko romanco, se mu je morala odpovedati.

Poročila se je s fotografom Anthonyjem Armstrongom Jonesom, s katerim je imela dva otroka, hčerko Sarah in sina Davida. Po tem, ko se je leta 1978 ločila, je imela Margareta veliko razmerij, med drugim so jo povezovali tudi z baletnikom Rudolfom Nurejevim, frizerjem Vidalom Sassonom in drugimi. Z leti je njeno zdravje zelo pešalo, a se ni odpovedala cigaretam in viskiju. Večinoma je živela na eksotičnem otoku Mustique, kjer je leta 2006 tudi umrla.

Priljubljen med ženskami

Arthur Chatto na družbenih omrežjih objavlja mnogo fotografij, na marsikateri do izraza pridejo njegove mišice, sicer pa so njegova velika strast ekstremni športi. Nekaj časa je preživel tudi v mornarici Arthur študira umetnostno zgodovino, in to na prestižni univerzi v Edinburgu, prav na tisti, kjer sta se nekoč spoznala princ William in Kate Middleton. Menda Arthur zelo rad vidi kolegico Lizzie Friend.

Besedilo: Sandra Bratuša // Fotografije: Profimedia