"Za njo je to bilo zelo hudo ..." To je razlog, da so posnetki Kate Middleton prizadeli tega člana kraljeve družine

10. 7. 2024
Deli

Pred časom jo je klical "moja sestra," zdaj pa se je izvedelo, kako se počuti, ko jo vidi.

Valižanska princesa Kate Middleton se je po šestih mesecih pred kratkim poavila v javnosti, ko je prisostvovala slovesnosti Trooping the Color, uradni proslavi rojstnega dneva kralja Karla III, njenega tasta. Posnetek kraljeve družine na balkonu Buckinghamske palače si je ogledala svetovna javnost in številni so bili navdušeni.

V dneh pred slovesnostjo pa se je izvedelo, da princ Harry in njegova soproga Meghan Markle nista povabljena, da ta dan preživita s svojo družino. Poznavalci kraljeve družine tako zdaj pravijo, da je to bilo zelo težko za mlajšega sina kralja Karla III. Še posebej zaradi dejstva, ker je bil včasih zelo povezan z valižansko princeso, ki jo je klical moja sestra.

"Za Harryja je bilo zelo boleče videti svojo družino na kupu na slovesnosti Trooping the Color," je za revijo Closer dejal vir, ki je blizu Harryju. "Želel bi si biti tam, samo da bi srečal Kate in jo podprl na dan, ki je bil za njo neverjetno zahteven," je dodal isti vir.

Pravi še, da so Harryja preplavila močna čustva, ko je videl posnetek valižanske princese. Kljub večkratnim poskusom, da bi se povezal z njo, ko je izvedel, da ima raka, ni dobil priložnosti za pogovor s Kate - vsaj ne tako pogosto, kot bi si sam želel.

"Opazil je, da je imela pogumen izraz za obrazu, a to je bil zanjo velik pritisk, oči celega sveta so bile uprte vanjo," pravi vir. "Dejstvo, da jo je moral gledati iz ZDA, ga je zelo razžalostilo," še dodaja isti vir. Princ Harry v tem trenutku očitno velja za nekakšnega družinskega izobčenca, čeprav si želi, da bi se Kate Middleton in ostali člani družine vrnili v njegovo življenje.

Princ Harry je naredil veliko spremembo, ko se je leta 2020 s soprogo Meghan in sinom Archiejem preselil v ZDA in se odpovedal svojim uradnim dolžnostim. Pozneje sta dobila še hčerko Lilibet, zdaj pa vsi skupaj živijo v Kaliforniji.

Preberite še:

Novo na Metroplay: Nuška Drašček povsem iskreno o tem, da ni od nekdaj želela biti pevka | Po mojem okusu