Princ Harry pokazal novo ljubko fotografijo princa Archieja, ki je čista kopija Meghan Markle

Princ Harry pokazal novo ljubko fotografijo princa Archieja, ki je čista kopija Meghan Markle (foto: Profimedia) Profimedia
3. 1. 2020

Princ Harry in Meghan Markle, ki te dni počitnikujeta v Kanadi, sta nedavno pokazala novo fotografijo malega princa Archieja.

Princ Harry in Meghan Markle sta že vse od začetka novembra čez lužo, kjer sta preživela tako božične praznike, kakor tudi slavila novo leto. Trenutno se mudita v Kanadi, že kmalu pa naj bi odpotovala nazaj v London in se vrnila h kraljevim obveznostim.

Harry in Meghan sta se letos še posebej potrudila z novoletnim voščilom, ko sta na svojem Instagramu objavila kolaž fotografiji preteklega leta. Posebej pa sta navdušila s prvo fotografijo, kjer princ Harry v rokah drži razigranega princa Archieja, ki vas bo zagotovo navdušil. Številni so po objavi fotografije komentirali, da je prava kopija svoje slavne mame in da je že zdaj pravi lepotec, ki bo čez nekaj let prav gotovo lomil številna srca.

Meghan in Harry ne skrivata, da čez lužo še kako uživata in da se jim prav nič ne mudi vrniti v London. V kraljevi palači naj bi bili sicer jezni na njiju, da sta celotne praznike preživela daleč stran od družine, a so seveda že navajeni, da Harry in Meghan rada naredite vse po svoje in vsake toliko kršita kraljeva pravila.

Priporočamo