Princ Harry prisega na dobrodelnost

25. 8. 2013

Princesa Diana se je v naša srca zapisala kot izredno ljudska in vse prej kot ošabno kraljevska, predvsem zaradi svojega človeškega čuta in dobrodelnih akcij, ki jih je izvajala na vseh koncih sveta.

Po maminih stopinjah pa stopa tudi njen najmlajši sin Harry, ki sicer velja za hudomušnega in nagajivega fanta, a je, ko gre za dobrodelnost, vedno pripravljen pomagati.

Tako je z nedavnim obiskom v afriški državi Angola opozoril na problematiko minskih polj, ki jih še do danes niso odstranili.

Osemindvajsetletnik se je zavzel prav za projekt, ki ga je pred skoraj dvema desetletjema v sodelovanju z organizacijo The Halo Trust začela princesa Diana.

Njen prispevek je kljub še številnim nerešenim težavam viden še danes. Tako se je Harry sprehodil po isti poti kot njegova mama pred leti, le da so tokrat na tem mestu namesto min številne ceste in trgovine.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri